Over ons

In het hartje van Nederland vindt u ons bedrijf Pol Occasions. Al meer dan 20 jaar kan Richard van den Pol zich eigenaar noemen van een prachtig bedrijf, gelegen in het midden van het land op de Veluwe. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in Jong Gebruikte BMW Occasions. Onze voorraad is afkomstig van verschillende BMW Dealers uit de regio. Door ons te specialiseren in dit segment BMW's dat net buiten de Premium Selection valt, weten wij dat er zorg is gedragen aan het onderhoud van onze Occasions. Het maakt ons uniek om deze BMW's aan te bieden die betrouwbaar zijn en waarbij al het onderhoud te refereren is.


Aan de Nijkerkerstraat ( de doorgaande weg tussen Nijkerk en Putten) in Putten groeide en bloeide het bedrijf de afgelopen 20 jaar. Gezien deze jaren lange ervaring aan het werken met en aan BMW's kunnen wij ons onderscheiden en specialisten noemen. De combinatie met het grote aanbod van goede jonge occasions, de
service en klantgerichtheid zorgt ervoor dat steeds meer klanten de weg weten te vinden naar Pol Occasions.


Pol Occasions is momenteel volledig gericht op de in- en verkoop van Dealer Occasions. Met een wekelijks aanvullende voorraad hebben wij een ruime keuze van gemiddeld 80 jong gebruikte BMW Occasions. Deze voorraad bestaat uit verschillende modellen BMW's, u kunt bij ons terecht voor o.a. Jong Gebruikte BMW 1-serie, 2-serie, 3-serie, 4-serie, 5-serie, 6-serie, 7-serie, X1, X2, X3, X4, X5, Z3,Z4.


Wanneer u opzoek bent naar een mooie, betrouwbare en jonge BMW bent u bij ons aan het juiste adres.


Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata